KPN Cup 8 – Breda

Team Nedflex Geen categorie

Voordat de kerstvakantie voor vele begon, stond de laatste cupwedstrijd in 2019 op het programma in Breda. Bij deze wedstrijd stond het team helaas niet compleet aan de start. Pien zat met hoge koorts achter de livestream te kijken naar haar teamgenoten.

Voor de wedstrijd hadden we besproken dat we goed voorin moesten zitten, omdat de kans op een kopgroep groot was. Inge vond goed haar draai in de wedstrijd en reed een beer van een wedstrijd. Ze zat veel van voren en sprong mee met verschillende groepjes. Loesanne draaide ook lekker mee, maar deze wedstrijd ging iets minder dan de voorafgaande wedstrijden. Ik zat een aantal keer goed voorin, maar had niet de benen waarop ik hoopte.

In de loop van de wedstrijd ontstond er een kopgroep van 9 dames. Helaas zat er niemand bij van ons. Daar baalde we zeker van. Maar dit geeft ons de motivatie om te knallen op het NK-marathon in Enschede morgen!

We hebben er zin in!

Kom kijken of volg de wedstrijd om 16:00 uur op NPO 1!!

Maar voor nu… allemaal een fijne jaarwisseling!

Liefs,

Tessa