Oomssport trotse sponsor van ons schaatsteam

Team Fortune Coffee Geen categorie

Oomssport is trotse sponsor van Team Fortune Coffee. Via een terugkerende blog op de website van Oomssport zullen wij regelmatig aan het woord zijn en geïnteresseerden meenemen met al onze schaatsbelevenissen. Benieuwd naar de onze eerste blog van dit seizoen, lees dan gauw de tekst hieronder of bezoek de website van onze sponsor Oomssport.

Geplaatst: Oktober 08, 2021 | Oomssport

In deze nieuwe blog vertelt ploegleider Remco de Mik ons over de prestaties en doelen van Team Fortune Coffee.

Twee jaar terug begonnen we als dames beloftenteam in de landelijke marathoncompetitie met; Brit Qualm, Heleen van der Hulst  Claudia Oranje en Rosalie Huisman. Zelf was ik (Remco de Mik) ploegvertegenwoordiger en ploegleider. Ons grootste doel was dat we vooral als team wilden rijden. Het rijden als team is het hele seizoen erg goed gegaan en qua uitslagen heeft het ook goed uitgepakt:  we hebben 1 leiderspak gewonnen (sprintpak meerdaagse), een aantal wedstrijden in het jongeren leiderspak gereden, 3e in het ploegenklassement geworden en we hebben meerdere podiumplaatsen gepakt.

Vorig seizoen hebben we helaas geen wedstrijden kunnen rijden, ondanks dat zijn gelukkig alle sponsoren, zoals onder andere Oomssport, ons trouw gebleven. Hier zijn wij ze zeer dankbaar voor. Mede door de sponsoren is het dit seizoen gelukt om uit te breiden naar nog een dames marathonteam. Op het moment bestaat ons team uit 1 team in de landelijke beloftencompetitie en 1 in het landelijke topcompetitie.

“Het algehele teamdoel voor dit seizoen blijft dat we als team willen rijden en dat we plezier blijven houden in hetgeen wat we doen. Het eerste seizoen heeft uitgewezen dat dit tot mooie prestaties kan leiden. Laten we hopen dat dit komend seizoen weer het geval is“, aldus Remco de Mik Ploegvertegenwoordiger & ploegleider team Fortune Coffee.

Benieuwd naar eerder geplaatste blogs op de website van Oomssport, zie hieronder:

Mei 13, 2021 | De musthave producten van Team Fortune Coffee

Mei 2, 2021 | 5 techniektips van team Fortune Coffee

April 25,2021 | Hoe bereidt Team Fortune Coffee zich voor op natuurijs?

April 11, 2021 | Een kijkje in de training van Team Fortune Coffee

April 2, 2021 | Trotse sponsor van Team Fortune Coffee