Sponsoren

 • Fortune Coffee

  Sporten en koffie, een gouden combinatie! Daarom sponsort Fortune Coffee sinds 2019 ‘Team Fortune Coffee’ damespeloton marathonschaatsen in de landelijke beloftendivisie en dit seizoen ook in de topdivisie.

  Fortune Coffee en schaatsen? Ja zeker! Naast dat het heerlijk is om jezelf een beetje op te warmen in de kou met een kopje koffie of juist een warme chocolademelk, staat sport dichter bij Fortune Coffee dan men denkt. Fortune Coffee geeft in hun 5 beloftes al aan dat MVO hen richting geeft, daar hoort sport ook bij. Fortune Coffee streeft ernaar om een positieve bijdrage te leveren aan gezondheid en een sociale cohesie, sport is daar een goed middel voor.

  Daarnaast heb je om verder te komen, elkaar nodig. En koffie, of thee natuurlijk. Daarmee starten we onze dag, leren we elkaar kennen en ontstaan relaties. Koffie verbindt ons tijdens vergaderingen, een samenwerking of een kennismaking. Eerst koffie dus!

  Website: www.fortune.nl

 • Kool & van Jole

  Kool & van Jole staat garant voor persoonlijke aandacht en kwaliteit.

  Kool & van Jole is thuis in meest uiteenlopende schilderwerkzaamheden voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. U kunt bij Kool & van Jole naast uw binnen- en buiten schilderwerk terecht voor behangwerk, spuitwerk (plafonds, muren en al uw houtwerk) en houtrotreparaties. Indien nodig winnen wij advies in van specialisten (verfspecialisten, interieurstylisten etc.) waardoor u verzekerd bent van vakmensen die weten wat er nodig is voor een resultaat waarover u tevreden bent.

  E-mailadres: info@koolenvanjole.nl

 • Oomssport

  Oomssport Skates & Skeelers is in 1959 begonnen als fabrikant van rolschaatsen en onderdelen. Geleidelijk is Oomspsort uitgegroeid tot schaats- en skeelerspecialist van formaat. Sinds de oprichting van de Uithof in Den Haag is Oomssport gevestigd in dit schaatscentrum, waar wij elke week in de winter onze rondjes rijden.

  Website: www.oomssport.nl

 • Van Dijk & Korteland

  Van Dijk en Korteland is een mooi bedrijf waar ook het ambachtelijke niet wordt geschuwd. Bovendien zijn zij actief in een business die zeer actueel is, namelijk het verduurzamen van verwarmings- en koelsystemen. Samengevat, zij beheersen het binnenklimaat. Om wat preciezer te zijn: uw klimaat. Alle installaties die daarvoor kunnen worden ingezet zijn hier te leveren en waar het een allround installateur betaamd wordt het ook nog vakkundig geïnstalleerd, van tekentafel tot uitvoering. Van Dijk en Korteland zetelt aan de Kijckerweg in De Lier en zijn met www.vdenk.nl op het internet te vinden.

  Website: www.vdenk.nl

 • Auto-Didact

  Auto-Didact wenst de schaatsmeiden op de schaats heel veel overwinningen en het allerbelangrijkste heel veel plezier!

  Auto-didact is de Supermarkt voor echte mannen, namelijk een groothandel in Schade auto’s die weer doorverkocht worden aan autobedrijven, particulieren en exportbedrijven. Zij hebben altijd wel een 200 schadeauto’s in voorraad en kopen hun auto’s in van particulieren, verzekeringmaatschappijen en autolease bedrijven. Auto-Didact koopt ook auto’s zonder schade van particulieren en inruilauto’s op van garage en dealer bedrijven. Ze hebben meestal zo’n 30 a 40 occasions auto’s in voorraad.

  Website: www.auto-didact.nl

 • Timmerfabriek Maaldrift

  Timmerfabriek Maaldrift is opgericht in 2001, en is gevestigd op het Industrieterrein Maaldrift in Wassenaar. We werken met een klein vast team en produceren in de fabriek Kozijnen en Ramen en Deuren van hout en doen diverse machinale houtbewerkingen.

  Met moderne machines kunnen we snel en kwalitatief hoogwaardige producten leveren, van enkele stuks tot aan diverse woningen tegelijk.
  Advies, en overleg is belangrijk om tot een goed eindresultaat te komen.

  Website: www.maaldrift.nl

 • ViV Suits & Shirts

  Jouw stijl, jouw identiteit, jouw leven. De kleding die je draagt zegt veel, zo niet alles, over wie je bent. Daarom koop je niet zomaar een pak, maar kies je voor een maatpak.

  ViV Suits & Shirts is hét adres voor maatkleding van absolute topkwaliteit. Elk kledingstuk wordt geheel naar wens gemaakt. ViV Suits & Shirts adviseert en zorgt voor een perfecte levering. Goed gesneden en ambachtelijk gemaakt.

  Website: www.suits-shirts.nl