Sponsoren

 • Fortune Coffee

  Sporten en koffie, een gouden combinatie! Daarom sponsort Fortune Coffee sinds 2019 ‘Team Fortune Coffee’ damespeloton marathonschaatsen in de landelijke beloftendivisie en dit seizoen ook in de topdivisie.
  Fortune Coffee en schaatsen? Ja zeker! Naast dat het heerlijk is om jezelf een beetje op te warmen in de kou met een kopje koffie of juist een warme chocolademelk, staat sport dichter bij Fortune Coffee dan men denkt. Fortune Coffee geeft in hun 5 beloftes al aan dat MVO hen richting geeft, daar hoort sport ook bij. Fortune Coffee streeft ernaar om een positieve bijdrage te leveren aan gezondheid en een sociale cohesie, sport is daar een goed middel voor.
  Daarnaast heb je om verder te komen, elkaar nodig. En koffie, of thee natuurlijk. Daarmee starten we onze dag, leren we elkaar kennen en ontstaan relaties. Koffie verbindt ons tijdens vergaderingen, een samenwerking of een kennismaking. Eerst koffie dus!

  Website: www.fortune.nl

 • Kool & van Jole

  Kool & van Jole staat garant voor persoonlijke aandacht en kwaliteit.

  Kool & van Jole is thuis in meest uiteenlopende schilderwerkzaamheden voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. U kunt bij Kool & van Jole naast uw binnen- en buiten schilderwerk terecht voor behangwerk, spuitwerk (plafonds, muren en al uw houtwerk) en houtrotreparaties. Indien nodig winnen wij advies in van specialisten (verfspecialisten, interieurstylisten etc.) waardoor u verzekerd bent van vakmensen die weten wat er nodig is voor een resultaat waarover u tevreden bent.

  E-mail: info@koolenvanjole.nl

 • Oomssport

  Oomssport Skates & Skeelers is in 1959 begonnen als fabrikant van rolschaatsen en onderdelen. Geleidelijk is Oomspsort uitgegroeid tot schaats- en skeelerspecialist van formaat. Sinds de oprichting van de Uithof in Den Haag is Oomssport gevestigd in dit schaatscentrum, waar wij elke week in de winter onze rondjes rijden.

  Website: www.oomssport.nl

 • Van Dijk & Korteland

  Van Dijk en Korteland is een mooi bedrijf waar ook het ambachtelijke niet wordt geschuwd. Bovendien zijn zij actief in een business die zeer actueel is, namelijk het verduurzamen van verwarmings- en koelsystemen. Samengevat, zij beheersen het binnenklimaat. Om wat preciezer te zijn: uw klimaat. Alle installaties die daarvoor kunnen worden ingezet zijn hier te leveren en waar het een allround installateur betaamd wordt het ook nog vakkundig geïnstalleerd, van tekentafel tot uitvoering. Van Dijk en Korteland zetelt aan de Kijckerweg in De Lier en zijn met www.vdenk.nl op het internet te vinden.

  Website: www.vdenk.nl

 • Auto-Didact

  Auto-Didact wenst de schaatsmeiden op de schaats heel veel overwinningen en het allerbelangrijkste heel veel plezier!

  Auto-didact is de Supermarkt voor echte mannen, namelijk een groothandel in Schade auto’s die weer doorverkocht worden aan autobedrijven, particulieren en exportbedrijven. Zij hebben altijd wel een 200 schadeauto’s in voorraad en kopen hun auto’s in van particulieren, verzekeringmaatschappijen en autolease bedrijven. Auto-Didact koopt ook auto’s zonder schade van particulieren en inruil auto’s op van garage en dealer bedrijven. Ze hebben meestal zo’n 30 a 40 occasions auto’s in voorraad.

  Website: www.auto-didact.nl
  E-mail: info@auto-didact.nl

 • Timmerfabriek Maaldrift

  Timmerfabriek Maaldrift is opgericht in 2001, en is gevestigd op het Industrie terrein Maaldrift in Wassenaar.
  We werken met een klein vast team en produceren in de fabriek Kozijnen en Ramen en Deuren van hout en doen diverse machinale houtbewerkingen.
  Met moderne machines kunnen we snel en kwalitatief hoogwaardige producten leveren, van enkele stuks tot aan diverse woningen tegelijk.
  Advies, en overleg is belangrijk om tot een goed eindresultaat te komen.

  Website: www.maaldrift.nl

 • Suits & Shirts

  Jouw stijl, jouw identiteit, jouw leven. De kleding die men draagt zegt veel, zo niet alles, over wie je bent. Daarom koopt men niet zomaar een pak, maar kiest men voor een maatpak. ViV Suits & Shirts is hét adres voor maatkleding van absolute topkwaliteit. Elk kledingstuk wordt geheel naar wens gemaakt. Viv Suits & Shirts adviseert en zorgt voor een perfecte levering. Samen met de klant komen ze tot het kostuum dat aansluit bij zijn/haar ambities. Goed gesneden en ambachtelijk gemaakt.

  Website: www.suits-shirts.nl

 • Verlaan Makelaardij, Hypotheken en Verzekeringen

  Wil jij je woning verkopen? Of heb jij jouw droomhuis op Funda gezien? Dan ben je bij Verlaan Makelaardij aan het juiste adres. Zij helpen jou graag met de verkoop van jouw woning of bij de aankoop van jouw droomhuis. Ook staan zij je bij voor de taxatie van jouw woning, een passend hypotheekadvies en voor het doorlichten van je verzekeringen.

  Verlaan Makelaardij onderscheidt zich door een uitstekende presentatie van jouw woning, flexibele inzet van enthousiaste makelaars en een uitgebreid social media netwerk.

  Kortom: zij gaan tot het uiterste om jou van jouw woongemak te voorzien! Meer weten? Lees dan verder op hun site of neem contact met hun op voor een oriënterend gesprek.

  Website: www.verlaanmakelaardij.nl

 • QWIN

  Welke sport je ook beoefent en welk doel je ook nastreeft, met QWIN Supplements kan je altijd rekenen op support! QWIN Supplements is hét Nederlandse supplementenmerk voor iedere sporter. Supplementen die écht de support geven waar jouw lichaam om vraagt, zowel voor, tijdens als na je prestatie. De missie van QWIN is een zinvolle bijdrage leveren aan het behalen van persoonlijke doelen van de actieve gezondheidsbewuste consument, recreatieve sporters en topsporters.

  Website: www.qwin.nl

 • Healthy Team snacks

  Healthy Team Snacks zet zich in voor de gezondheid van werknemers, door wekelijks gezonde snackgroenten te leveren op de werkvloer. Aandacht voor verse producten en sociaal ondernemen vinden zij belangrijk. Zij staan voor Active Life Style en gezonde voeding! De netto opbrengsten van Healthy Team Snacks gaan voor 100 % naar topsport.

  Website: www.healthyteam.nl

 • Bode Scholten

  Bode Scholten is gespecialiseerd in de fijnmazige distributie van stukgoederen en pallets via routevervoer en/of netwerkdistributie. Naast distributie verzorgt Bode Scholten ook speciale transporten, dedicated vervoer, container vervoer en opslag- & warehouseactiviteiten.

  Website: www.bode-scholten.nl