Sponsoren

 • Fortune Coffee

  Sporten en koffie, een gouden combinatie! Daarom sponsort Fortune Coffee sinds 2019 ‘Team Fortune Coffee’ damespeloton marathonschaatsen in de landelijke beloftendivisie en dit seizoen ook in de topdivisie.
  Fortune Coffee en schaatsen? Ja zeker! Naast dat het heerlijk is om jezelf een beetje op te warmen in de kou met een kopje koffie of juist een warme chocolademelk, staat sport dichter bij Fortune Coffee dan men denkt. Fortune Coffee geeft in hun 5 beloftes al aan dat MVO hen richting geeft, daar hoort sport ook bij. Fortune Coffee streeft ernaar om een positieve bijdrage te leveren aan gezondheid en een sociale cohesie, sport is daar een goed middel voor.

  Om verder te komen heb je elkaar nodig. En koffie, of thee natuurlijk. Daarmee starten we onze dag, leren we elkaar kennen en ontstaan relaties. Koffie verbindt ons tijdens vergaderingen, een samenwerking of een kennismaking. Eerst koffie dus!

  Website: www.fortune.nl

 • Van Waay Interieurs

  Voor Van Waay Interieurs is ongewoon design al 120 jaar gewoon

  Wij houden ervan om onze klanten te verrassen. Onze showroom te Benthuizen is er helemaal op ingericht om te inspireren en te helpen oriënteren. Vervolgens kunnen onze interieuradviseurs alle wensen verwerken in een 3D-interieurplan voor een nieuw interieur. Het eindresultaat: een onderscheidend en eigen droomhuis.

  Kom vrijblijvend langs voor 6000 vierkante meter wooninspiratie!

  Website: www.vanwaayinterieurs.com

 • Oomssport

  Oomssport Skates & Skeelers is in 1959 begonnen als fabrikant van rolschaatsen en onderdelen. Geleidelijk is Oomspsort uitgegroeid tot schaats- en skeelerspecialist van formaat. Sinds de oprichting van de Uithof in Den Haag is Oomssport gevestigd in dit schaatscentrum, waar wij elke week in de winter onze rondjes rijden.

  Website: www.oomssport.nl

 • Pilatusdam

  Mensen zijn geen middelen, ze zijn de organisatie. De doelen van uw organisatie worden niet met uw mensen bereikt, maar door uw mensen. Wij zorgen ervoor dat de hele instroom, doorstroom en uitstroom van mensen is afgestemd en bijdragen aan uw organisatiedoelen. Om onze doelen te behalen werken wij als adviseur mens en organisatie intensief en langjarig samen met diverse partijen. Dit doen wij op een professionele en transparante wijze waarbij u zoveel als mogelijk uit handen wordt genomen.

  website: www.pilatusdam.nl

 • Bode Scholten

  Bode Scholten is gespecialiseerd in de fijnmazige distributie van stukgoederen en pallets via routevervoer en/of netwerkdistributie. Naast distributie verzorgt Bode Scholten ook speciale transporten, dedicated vervoer, container vervoer en opslag- & warehouseactiviteiten.

  Website: www.bode-scholten.nl

 • Bol.com

  Bestel jouw bestelling bij bol.com vanaf nu via onderstaande link en sponsor daarmee ons schaatsteam.

  Plaats jouw bestelling snel door te klikken op de speciale link: bol.com/marathonteamzh

 • Verlaan Makelaardij, Hypotheken en Verzekeringen

  Wil jij je woning verkopen? Of heb jij jouw droomhuis op Funda gezien? Dan ben je bij Verlaan Makelaardij aan het juiste adres. Wij helpen jou graag met de verkoop van jouw woning of bij de aankoop van jouw droomhuis. Ook staan wij je bij voor de taxatie van jouw woning, een passend hypotheekadvies en voor het doorlichten van je verzekeringen.

  Verlaan Makelaardij onderscheidt zich door een uitstekende presentatie van jouw woning, flexibele inzet van enthousiaste makelaars en een uitgebreid social media netwerk.

  Kortom: wij gaan tot het uiterste om jou van jouw woongemak te voorzien! Meer weten? Lees dan verder op onze site of neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Tot snel!

  Website: www.verlaanmakelaardij.nl

 • QWIN

  Welke sport je ook beoefent en welk doel je ook nastreeft, met QWIN Supplements kan je altijd rekenen op support! QWIN Supplements is hét Nederlandse supplementenmerk voor iedere sporter. Supplementen die écht de support geven waar jouw lichaam om vraagt, zowel voor, tijdens als na je prestatie. Onze missie is een zinvolle bijdrage leveren aan het behalen van persoonlijke doelen van de actieve gezondheidsbewuste consument, recreatieve sporters en topsporters.

  Website: www.qwin.nl

 • Bio Racer

  MISSIE: WIJ MAKEN JE SNELLER

  We innoveren, ontwerpen, produceren, promoten en verkopen speedwear aan wielrenners, triatleten, lopers en ijsschaatsers, strevend naar het maximaliseren van hun prestaties. Winnen is een ingesteldheid. Met elk detail van je uitrusting voorbereid, is je enige focus jezelf.

  Website: www.bioracer.nl

 • Hotel Anne-Klare

  Hotel Anne-Klare is een gezellig, sfeervol en gastvrij boutiquehotel in het hart van het gezellige Joure. Het hotel heeft 8 verschillende kamers die stijlvol en uniek zijn ingericht. Het hotel is van alle gemakken voorzien en heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan.

  Website: www.klaar-joure.nl ; www.hotelanneklare.nl

 • Spoor 20 fysiotherapie

  Of het nu gaat om sporten op topsport niveau, of goed kunnen functioneren op je werk. Bij ons kun je voor elke klacht terecht. Als praktijk beschikken we over een veelzijdigheid aan behandelaren, en kunnen we zo je klacht goed aanpakken. We stellen graag met jou het doel waar je naar toe wilt, en helpen je dan op dat traject. Met onze vaardigheden helpen we jouw lichaam weer goed bewegen, en met een actieve benadering ondersteun je dit traject. Het sponsoren van een schaatsteam, een sport die in Nederland hoog in het vaandel staat, kon voor ons als praktijk niet ontbreken!

  Website: http://www.spoor20.nl

 • Onze Coffee Fans

  Meer informatie vind je op onze coffeefans.

 • Jouw logo hier?

  Meer informatie vind je op onze sponsorpagina.