Maak kennis met team Fortune Coffee

Team Fortune CoffeeGeen categorie

Team Fortune Coffee heeft zich in seizoen 2019/2020 al goed in de kijkers gereden in de beloftendivisie. Het eerste jaar van team Fortune Coffee was gelijk een succesvol jaar. Niet alleen vanwege de prestaties, maar vooral ook vanwege de goede sfeer in de ploeg.
Team Fortune Coffee staat voor een gezellige ploeg die elkaar helpen, voor elkaar rijden en met elkaar willen leren en presteren. Als één team rijden staat bij ons hoog in het vaandel. Gezamenlijk trainen zorgt voor de goede groepsdynamiek en is natuurlijk erg gezellig, want samen trainen is leuk en maakt ons ook beter!

Aankomend jaar breidt Team Fortune Coffee uit met een ploeg in de topdivisie. Op dit moment is de verdeling drie dames in de beloftendivisie en vier in de topdivisie. Daarnaast bestaat ons team uit twee ploegleiders en worden wij ondersteund door zeer enthousiaste sponsoren.

Team Fortune Coffee 2020/2021