Veel succes Floortje!

Team Fortune CoffeeMedia

Komend seizoen zal Floortje Mackaij niet meer deel uit maken van ons marathonteam. Helaas kan ze haar wielercarrière niet meer combineren met het marathonschaatsen. “Ik zit in de winter voornamelijk in het buitenland en het was eigenlijk niet meer echt te combineren.” Aldus Mackaij die voor het marathonschaatsseizoen 2020-2021 deel uitmaakte van ons topdivisie-team.

Schaatspeloton.nl meldt in een bericht dat onze Floortje in 2014/2015 op landelijk niveau debuteerde en in 2015 het altijd sterk bezette Gewestelijk Kampioenschap marathonschaatsen van Noord-Holland/Utrecht won. Datzelfde jaar won ze op de fiets Gent-Wevelgem. In 2019 eindigde ze achter Annemiek van Vleuten als tweede in Luik-Bastenaken-Luik.

Vanuit Team Fortune Coffee kunnen wij haar keuze zeker begrijpen, maar vinden het natuurlijk wel erg jammer. Wij wensen haar heel veel succes!

Floortje Mackaij