Een nieuw seizoen met nieuwe gezichten!

Team Fortune Coffee Geen categorie

Wij zijn blij te mogen melden dat Eline van Voorden (KNSB Talent Team ZW) en Evelien Vijn (team TalentNED) aankomend seizoen zullen uitkomen voor Team Fortune Coffee.

Na het vertrek van Floortje Mackaij en Eva van Til, sloot Ariane Smit zich al aan bij het topdivisie-team. Met Eline van Voorden en Evelien Vijn is ons team voor het seizoen 2021-2022 compleet! Eline van Voorden (KNSB Talent Team ZW) zal ons Beloften-team komen versterken en Evelien Vijn (team TalentNED) zal als reserverijdster aansluiten bij ons Topdivisie-team.

Ploegvertegenwoordiger Remco de Mik is blij dat het team ondanks een seizoen zonder wedstrijden toch weer een stap heeft kunnen zetten. “Dat we twee sterke teams hebben samen kunnen stellen vind ik erg mooi. Als pupil heb ik Eline nog schaatstraining gegeven, erg leuk dat ze nu onderdeel is van ons team. Dat Evelien bij ons aansluit, zijn we ook erg blij mee. Beide dames passen erg goed bij het team en voegen samen met Ariane absoluut iets toe aan Team Fortune Coffee.”

Na het vertrek van Eva betekende dit voor het Beloftenteam dat ze niet de kans hebben gehad om met z’n allen aan de start te verschijnen. “We hadden graag met z’n vieren mooie dingen laten zien in de koers. De gezelligheid en het enthousiasme van Eva zullen we erg gaan missen. Gelukkig hebben we in Eline een hele goede vervangster gevonden, die met haar achtergrond in de langebaan weer wat extra snelheid in de ploeg brengt“, aldus Beloftenrijdster Madelief.

Eline van Voorden – Beloftendivisie

Topdivsie-rijdster Rosalie is ook erg blij met de komst van beide meiden en kan niet wachten om ook samen met teamgenoot Evelien aan de start te staan. “Haar doorzettingsvermogen en fanatisme sluiten goed aan bij ons. Evelien geeft aan dat ze onwijs veel zin heeft om met ons komend seizoen marathons te gaan rijden. Dit geeft ons alleen nog maar meer motivatie om te knallen!

Ik spreek namens alle dames dat wij enorm er naar uit kijken om het seizoen met dit gemotiveerde team te starten!”, aldus Rosalie.

Kom door te klikken op hun foto op onze teampagina meer te weten over Eline van Voorden en Evelien Vijn.

Evelien Vijn – Topdivisie